ClickCease

( 4,8/5 )

Over ZYNC Laadpalen

Bij ZYNC Laadpalen draait alles om sneller, slimmer en groener laden. Opgericht door een team van EV-experts, zetten we ons al meer dan 4 jaar in voor het faciliteren van naadloos elektrisch rijden. Of je nu thuis bent of op het werk, onze laadpalen bieden de vrijheid en het gemak om je auto altijd opgeladen te houden. Maar we bieden meer dan alleen een laadpaal. Bij ZYNC Laadpalen bieden we een uitgebreide service, van advies en installatie tot onderhoud en support, die energie geeft!

Advies laadpaal VvE

Onze beloften

Als een trotse aanbieder van laadpalen streven we ernaar om de transitie naar elektrisch rijden zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Daarom bieden we een breed scala aan laadoplossingen, ondersteund door deskundig advies en zorgvuldige installatie. Ons ervaren team van gecertificeerde installateurs is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsdiensten, en we staan altijd klaar om je te ondersteunen met doorlopende begeleiding. Onze klanten genieten van de vele voordelen die onze laadpalen en diensten bieden, van snelle levering en plaatsing uit voorraad tot 24 maanden garantie op de laadpaal.

Jouw reis met ons

We zijn verheugd om je te helpen op je reis naar duurzaam rijden. Onze laadpalen zijn compatibel met alle elektrische auto’s en we kunnen je helpen de stroomkosten te verrekenen, zodat je altijd in controle bent over je energieverbruik. Wil je de overstap maken naar elektrisch rijden of wil je gewoon meer weten over onze laadpalen? We bieden een gratis adviesgesprek om al je vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. Onbezorgd elektrisch laden, dat wil jij toch ook?

Ontmoet ons team

Daan

William

Marjolijn