ClickCease

( 4,8/5 )

Een laadpaal aan huis? Dat kan!

Wil jij ook niet langer zoeken naar een beschikbare laadpaal in de buurt die ook nog eens meer kost of op je beurt wachten tot je kunt laden én extra kilometers rijden om bij een beschikbaar laadpunt te komen? Dan hebben wij de perfecte oplossing: een laadpaal bij jou thuis! Met een laadpaal aan huis bespaar je niet alleen kostbare tijd en geld, maar ook onnodige reistijd. Klinkt goed, toch?

Goedkoopste laadpaal thuis

Laten we het even visualiseren…

Je komt thuis na een drukke dag, parkeert je auto en sluit hem aan op je eigen laadpaal. Terwijl jij ontspant en geniet van je vrije tijd, wordt je auto rustig opgeladen, klaar voor je volgende avontuur. Geen gedoe meer met openbare laadpunten of haasten om op tijd bij een laadstation te komen. Met een laadpaal aan huis heb je altijd een betrouwbare en gemakkelijke laadoptie binnen handbereik!

Alle voordelen op een rij:

  • Niet langer onnodig wachten tot je jouw voertuig kunt laden
  • Lagere tarieven dan bij een openbare laadpaal
  • Geschikt voor vrijwel alle elektrische voertuigen
  • ZYNC biedt onderhoud en ondersteuning, óók na installatie.
  • Hoge kwaliteit, snelle levering en de best mogelijke service!
Laadpaal 11 kW

Alle diensten bij één partij? Bij ons wel!

Van advies en installatie tot onderhoud, support en laadpassen, bij ZYNC Laadpalen bieden we een uitgebreide service waar je energie van krijgt! Ons team staat graag voor je klaar om te adviseren bij het kiezen van de juiste laadoplossing, het zorgvuldig installeren van de laadpaal en het bieden van doorlopende begeleiding. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn.

Alle diensten bij één partij? Bij ons wel!

Van advies en installatie tot onderhoud, support en laadpassen, bij ZYNC Laadpalen bieden we een uitgebreide service waar je energie van krijgt! Ons team staat graag voor je klaar om te adviseren bij het kiezen van de juiste laadoplossing, het zorgvuldig installeren van de laadpaal en het bieden van doorlopende begeleiding. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn.

Waarom jij kiest voor ZYNC Laadpalen?

Omdat je dan voor de volle 100% geniet van de vele voordelen die onze laadpalen en diensten te bieden hebben. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw overstap naar elektrisch rijden zo eenvoudig en efficiënt mogelijk kunnen maken. Onbezorgd elektrisch laden, dat wil jij toch ook?

Persoonlijk advies, ook op locatie!
Snelle levering en plaatsing uit voorraad
24 maanden garantie op de laadpaal
Installatie door gecertificeerde installateurs

Veelgestelde vragen

Wat is een laadpaal thuis?

Een laadpaal thuis is een laadpunt voor elektrische voertuigen dat in de meeste gevallen bij jouw huis wordt geïnstalleerd. Hierdoor ben je in staat om je elektrische auto gemakkelijk en efficiënt op te laden, waardoor je klaar bent voor elke rit vanuit huis.

Waarom heb ik een laadpaal thuis nodig?

Een laadpaal thuis biedt het gemak van het opladen van je elektrische voertuig in de comfortabele omgeving van je eigen woning. Daardoor ben je niet langer afhankelijk van openbare laadstations en kun je altijd met een volle batterij vertrekken.

Zijn er verschillende soorten laadpalen voor thuisgebruik?

Ja, er zijn verschillende soorten laadpalen voor thuisgebruik. Dit omvat reguliere laadpalen met verschillende laadvermogens en slimme laadpalen die verbonden zijn met een app om het laadproces te monitoren en beheren. Ook kan er gevarieerd worden in uiterlijke kenmerken, zoals de kleur van de laadpaal thuis of wel/geen vaste laadkabel.

Wat zijn de kosten van een laadpaal thuis?

De kosten van een laadpaal thuis variëren afhankelijk van het type laadpaal, het benodigde vermogen en de installatiekosten. De prijs van de losse laadpalen beginnen bij €595 incl. btw. Het is raadzaam om een offerte bij ons aan te vragen om de beste prijs voor jouw specifieke situatie te krijgen, inclusief installatie. Vraag eenvoudig een offerte op: klik hier.

Ik heb een 1 fase groepenkast aansluiting, is dit voldoende?

Voor het opladen van de meeste elektrische of hybride auto’s is een 1 fase groepenkast doorgaans voldoende. Rijd je dagelijks veel, dan is het fijn om sneller te kunnen laden.

Om naar een 3 fase aansluiting te gaan dient er een verzwaring plaats te vinden door de netbeheerder (Liander, Enexis etc.).
Voordat deze netbeheerder langs kan komen zal er een 4 polige hoofdschakelaar geplaatst dienen te worden. Uiteraard voeren wij deze werkzaamheden ook graag voor je uit, en dit kan daarom meegenomen worden in de offerte om een totaalprijs te krijgen.

Mocht je er voor kiezen om nu nog op de 1 fase aansluiting te gaan laden, dan is dat geen probleem. Wij trekken alvast een voedingskabel richting het laadpunt voor een 3 fase aansluiting. Dit zodat wanneer een verzwaring heeft plaatsgevonden er alleen aanpassingen gedaan dienen te worden in de meterkast.

Kan ik een laadpaal thuis zelf installeren?

Hoewel sommige laadpalen zelf te installeren zijn, wordt het sterk aanbevolen om de installatie over te laten aan een professionele elektriciën. Dit zorgt voor een veilige installatie en voorkomt mogelijke problemen met garantie.

Is het installeren van een laadpaal thuis ingewikkeld?

Een gekwalificeerde installateur kan de laadpaal thuis snel en efficiënt installeren, waardoor je binnen korte tijd kunt profiteren van je eigen laadpaal! Zo ben jij verzekerd van een veilig laadpunt aan huis. Vraag eenvoudig een offerte aan: klik hier

Hoe snel laadt een elektrische auto op met een laadpaal thuis?

De laadsnelheid hangt af van het vermogen van de laadpaal, de capaciteit van de auto en het vermogen in huis. Over het algemeen kunnen moderne laadpalen thuis elektrische voertuigen redelijk snel opladen, waardoor je binnen enkele uren een aanzienlijke actieradius kunt bereiken. Ook bestaan er veiligheidsproducten om overbelasting te voorkomen.

Laat onze medewerkers meekijken wat jouw laadsnelheid is: klik hier

Zijn er subsidies beschikbaar voor de aanschaf van een laadpaal thuis?

In sommige gevallen zijn er subsidies beschikbaar voor de aanschaf en installatie van een laadpaal thuis. Het is raadzaam om de lokale regelgeving en beschikbare subsidies te controleren om te zien of je in aanmerking komt voor financiële ondersteuning.

Wat is dynamisch thuis laden voor elektrische voertuigen?

Dynamisch laden zorgt ervoor dat de laadsnelheid van een elektrisch voertuig aangepast wordt aan de actuele omstandigheden. Hierdoor kan het voertuig sneller laden wanneer er veel elektriciteit beschikbaar is en de tarieven lager zijn. De laadsnelheid vermindert weer tijdens piekuren of wanneer de elektriciteitsprijs hoger is. Dit zorgt voor een efficiënter energiegebruik en werkt kostenbesparend voor de eigenaar van het voertuig. Sommige van onze laadpalen zijn hier zeer geschikt voor.

Vraag eenvoudig een offerte aan om een laadpaal thuis inclusief dynamisch laden te ontvangen: klik hier.

Laadpaal thuis

Laadpaal thuis

Een laadpaal thuis? Dat kan! Onderstaande laadpalen worden het vaakst gekozen door alle klanten die bij ons hebben gekocht. Dit doordat iedere laadpaal perfect past bij de wensen die je hebt. Klik eenvoudig op één van de onderstaande laadpalen om de beste laadpaal te kiezen voor thuis.

Goedkoopste laadpaal

Basic | Vaste kabel

Meest gekozen laadpaal 

Zaptec Go | Laadpaal

Volledig groen laden optie

Home Pulsar | Vaste kabel

ZYNC Keuzehulp

Waar wil je de laadpaal installeren?

Thuis

Bedrijf

Beide

Op zoek naar een laadpaal thuis?

Wil jij een laadpaal kopen voor thuis, en ben je opzoek naar de geschikte laadpaal ? Welke types zijn er en welke stijl past bij mij thuis? Dit zijn allemaal vragen die je tegenkomt tijdens het kopen van een laadunit thuis. ZYNC biedt voor iedere situatie de beste laadpalen voor thuis aan. Ben jij dus op zoek naar de beste en goedkoopste laadpaal, dan kunnen wij je verder helpen om de beste en goedkoopste laadunit thuis te krijgen.

Laadpaal thuis op de wand

Het plaatsen van een laadpaal  aan de wand biedt meerdere voordelen. Het maximaliseert de beschikbare ruimte, wat ideaal is voor woningen met beperkte parkeerfaciliteiten. Daarnaast is het gemakkelijker toegankelijk voor dagelijks gebruik, waardoor het opladen van een elektrisch voertuig handig en efficiënt wordt.

Laadpaal thuis op een paalbevestiging

Het plaatsen van een laadpaal op een paal kan diverse voordelen bieden. Het zorgt er dus voor dat het laadpunt niet direct aan de woning vast hoeft geplaatst te worden. Zo is de laadpaal thuis op meerdere plaatsen te installeren, ook naast de parkeerplek bijvoorbeeld. Ook is het gemakkelijk wanneer er 2 elektrische auto’s opgeladen dienen te worden om de laadpaal op een bevestigingspaal in het midden van de 2 parkeerplaatsen te installeren.

Laadpaal thuis  Laadpaal thuis

De voordelen van een laadpaal thuis:

  • Niet langer onnodig wachten tot je jouw voertuig kunt laden
  • Lagere tarieven dan bij een openbare laadpaal
  • Geschikt voor iedere elektrische auto
  • Gemak van een laadpaal thuis i.p.v. in de wijk.
  • Je kunt eigen laadsessies inplannen wanneer de stroom het goedkoopst is.

Laadpaal met vaste kabel

Hoewel een vaste kabel aan het je laadpaal handig kan zijn, doordat de laadkabel niet iedere keer uit de kofferbak gehaald hoeft te worden. Kan het wel een nadeel zijn als de kabel niet lang genoeg is om bijvoorbeeld verschillende parkeerplaatsen te bereiken. Het is belangrijk om de behoeften en het gebruikspatroon in overweging te nemen bij het kiezen van het type laadpaal thuis.

Laadpaal zonder vaste kabel

Het voordeel van thuis een laadpaal hebben zonder vaste kabel is dat het er niet rommelig uitziet. Er hangt nooit een kabel over de grond wanneer er niet geladen wordt. Wel wordt het gemakt gemist om bij thuiskomst direct de vaste kabel aan de laadpaal te hebben om direct te kunnen laden. De kabel zal apart gepakt dienen te worden om aan de laadpaal thuis bevestigd te worden. 

Tegenwoordig bestaan er laadpalen voor thuis die de optie hebben om de laadkabel te vergrendelen of te ontgrendelen. Zo kan je zelf kiezen of je de kabel wilt laten hangen of mee te nemen.

Laadpaal thuis

Laadpaal thuis

Hoeveel kost een laadpaal thuis?

Laadpalen zijn er in allerlei verschillende prijsklassen. Een goedkopere laadunit thuis hoeft niet van mindere kwaliteit te zijn dan een veel duurdere. De prijs van de laadpaal die jij wilt kopen voor bij je thuis heeft meer te maken met de opties die je aan de laadunit wilt toevoegen. Onze prijzen beginnen voor een laadpaal beginnen al vanaf €595 incl. BTW. De prijs wordt bepaald door de extra opties, die jij nodig hebt voor je laadpaal aan huis.

Installatie van een laadpaal thuis

Omdat iedere situatie anders is en de wensen van iedere klant ook kunnen verschillen, denken wij graag mee. Zo geven wij graag advies over de groepenkast en alle belangrijke aspecten die daar bij horen. Om uiteindelijk de gehele installatie van jouw laadpaal thuis met onze eigen installatieteam uit te voeren. Klik hier voor meer informatie over jouw installatie thuis.

Top 5 laadpalen:

Top 5 laadpalen thuis 
1. Zaptec GoKlik hier
2. Wallbox Pulsar PlusKlik hier
3. Webasto PureKlik hier
4. Wallbox CopperKlik hier
5. Alfen S-line SocketKlik hier
Bekijke alle laadpalenKlik hier

 

Zonnepanelen koppelen aan laadpaal thuis

Het opladen van een elektrische auto met een laadpaal en zonnepanelen is eenvoudig. De intelligente laadpaal bewaakt het huidige energieverbruik en selecteert het beste doel voor het geproduceerde vermogen. Als het totale energieverbruik van het huis lager is dan de energie die de zonnepanelen opleveren, wordt het extra vermogen gebruikt om de auto accu op te laden. Als de accu van de auto dan is volgeladen, kun je de energie terugleveren aan het net. Je kunt dan ook gebruikmaken van de ‘salderingsregeling’. Meer informatie? Klik hier.

Laadpaal thuis         Laadpaal thuis

 

Waarom kiezen voor ZYNC Laadpalen als je op zoek bent naar een laadpaal thuis?

Omdat je dan voor de volle 100% geniet van de vele voordelen die onze laadpalen en diensten te bieden hebben. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw overstap naar elektrisch rijden zo eenvoudig en efficiënt mogelijk kunnen maken. Onbezorgd elektrisch laden, dat wil jij toch ook?

Laadpaal thuis klanten vertellen.

Jan
Lees verder
Aanrader! Recent met hulp een laadpaal uitgekozen en laten plaatsen door Zync. Dit naar alle tevredenheid, alles volgens afspraak gegaan. Erg tevreden met het eindresultaat, wij raden Zync zeker aan!
Michiel & Virginia van Gorkum
Lees verder
Goede service en kwaliteit Goede communicatie met de laadpaal leverancier Zync. De monteurs kwamen kundig en staken kwaliteit in de installatie. Het eindresultaat mag er zijn. Een mooie laadpaal aan de muur. Goed aangesloten. We gaan plezier hebben van de laadpaal.
Hemmy | De Duikenburg
Lees verder
Snelle offerte, realisatie ook lekker vlot. Alles netjes afgewerkt en mooie producten. Top!
Ted | Roompot de Heihorsten
Lees verder
Alles verliep goed : De voorlichting, de onderhandeling, de uitwerking en afspraken, het plaatsen van de laadpalen en de in werking stelling. Hier krijg je nog het ouderwetse gevoel van een gewaardeerde klant te zijn.
Stefan Hazelhekke
Lees verder
Snel, professioneel en kundig Na prettig mailcontact de bestelling geplaatst. Netjes verpakt ontving ik de bestelde laadpaal. Bij zelf installatie kwamen we er even niet uit, maar we werden keurig geholpen en uiteindelijk was het een simpele instelling die we aan moesten passen. Aanrader om hier te bestellen!
Joost van der Leg
Lees verder
Duidelijk en prettig zaken doen! Duidelijke en fijne site! Daarna goed contact gehad daarom heb ik de laadpaal aangeschaft bij hun. De installatiedatum was gepland, inmiddels is de laadpaal perfect aangesloten. Wij zijn er erg blij mee!
Helena | Dethi Vans
Lees verder
Zync heeft bij ons laadpalen geleverd en geplaatst. De ervaring met zowel Job als Daan zijn als zeer prettig ervaren. Het is een professionele club met kennis van zaken. De lijnen zijn kort en bij vragen zijn ze goed bereikbaar. Een aanrader!
Mariska van Horssen
Lees verder
Erg prettig bedrijf Erg prettig bedrijf, ze komen hun afspraken na en het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Ik zou Zync echt aanraden!
EJ
Lees verder
Prettige ervaring met ZYNC ZYNC legde al mijn vragen rustig en duidelijk uit. De laadpaal is snel geïnstalleerd, de prijs-kwaliteit is goed en alles werkt naar wens!
Bas | Tegels in huis
Lees verder
We hebben een laadpaal voor onze klanten besteld bij Zync. Het contact was vanaf het begin duidelijk en helder. De paal werd netjes geplaatst en deed het aanvankelijk goed. Tot op heden veel plezier van. Wij doen liever geen zaken met te grote partijen, daar ben je al snel een nummer. Bij Zync hebben wij echt het gevoel gehad dat wij op de eerste plek stonden. Een aanrader voor mensen/bedrijven die nog een laadpaal nodig hebben.
Gerard | Prima voor elkaar
Lees verder
Prettig bedrijf, erg goed contact gehad. Wij zijn helemaal tevreden met de laadpalen die we hebben gekregen, zo kunnen wij en onze klanten laden op de zaak.
D. Verbeek
Lees verder
Ik raad hun aan Goede prijs! Duidelijke brochure! Werkzaamheden keurig uitgevoerd, ze komen hun afspraken na. De installateur belde nog even voor zijn aankomst. Heel erg tevreden!
J van der Wijk
Lees verder
DOEN!! Goede service, regelmatig contact over uit te voeren werkzaamheden. William, de installateur, gaat altijd een stapje verder. Denkt vooruit en weet wat service is. De 1e laadinstallatie werkte niet goed, lag aan het toestel zelf; wordt goed opgelost. Zeker een aanrader om mee in zee te gaan. Werd ook aanbevolen door de AUDI Dealer Vallei Auto Groep. DOEN!
Gijs van der Schaft
Lees verder
Keurig aangelegd en erg… Keurig aangelegd en erg klantvriendelijk en netjes. Verder nette prijs voor mooie laadpaal compleet op mooie standaard merk ETREL.
Erik Pater
Lees verder
Afspraken nagekomen! Vanaf het eerste moment duidelijke uitleg gekregen en op al mijn vragen werd snel geantwoord. Ook werd er aangeboden om kosteloos de situatie te bekijken thuis en bij ons het werk. Hier hebben we ook gebruik van gemaakt! Het is voor ons een echte aanrader! Vakmensen!!
Sandy
Lees verder
Ze denken mee Ze denken mee, geven goed advies en zijn flexibel. Prijs kwaliteit prima in orde. Daarnaast erg vriendelijk! En laadbox doet het prima, erg blij mee!
Ries van Voorthuijsen
Lees verder
Perfect! Snelle levering en A-kwaliteit product. Dik tevreden!
Mannes Westhuis | BKB Precision
Lees verder
Nette en meedenkende partij Vanaf begin meegedacht over welke laadpalen in onze situatie het beste passen. Een constructieve samen werking met onze huis elektricien en een nette afwerking rondom het gebouw en de laadplekken.
Joep de Laet
Lees verder
Top. Duidelijke offerte, goede prijs, prima afspraken, punctueel afgeleverd en geïnstalleerd.
Marko
Lees verder
Duidelijke cominicatie Duidelijke cominicatie. Verstand van de installatie
Sam
Lees verder
Kundig en betrouwbaar bedrijf Reageren snel op mails en offerte afspraak snel gemaakt. Komen proffesioneel en betrouwbaar over en de eigenaar komt bij de installatie ook zelf langs om te checken of alles naar wens gaat.
Rhijnart Keukens
Lees verder
Fijn bedrijf, goede service Zync is een fijne partij om mee samen te werken, ze hebben bij ons voor de tweede keer laadpalen geplaatst, bij het vorige pand waren we tevreden, nu weer. Denken mee, goede service, korte lijnen, kortom een top bedrijf.
Berrie van de Burgt
Lees verder
Direct juiste contactpersoon en snelle plaatsing Direct juiste contactpersoon. Snel offerte en vooral juiste plaatsing op het afgesproken tijdstip. Dat zijn voor ons de belangrijkste eigenschappen van een goede deal.
W. van Roij
Lees verder
De juiste oplossing voor mijn laadvraagstuk Daan en zijn bedrijf hebben met engelengeduld geholpen om de juiste oplossing te vinden voor mijn laadvraagstuk. De uitvoering was vervolgens zorgvuldig en goed.
Henk
Lees verder
Goede service, zeer nette installatie, goede uitleg en perfecte afterservice.
Henk Jan | Rijksen timmerwerken
Lees verder
Zorgenloos wat een fijne ervaring. vraagt informatie over een laadpaal. krijg gelijk de juiste informatie op gestuurd. na een telefonisch contact een passende offerte. Dan met opdracht wordt montage datum afgestemd en hier wordt ook aangehouden! zeer tevreden Dank jullie wel Job en Daan
Jaap Paret
Lees verder
Levering en montage is netjes en geheel volgens afspraak/wens uitgevoerd.
Richard | Succes Leesmappen
Lees verder
Wij hebben laadpalen aanvraag gedaan bij jullie bedrijf. Dezelfde middag nog een bezoek gehad. En 2 weken later zijn ze naar tevredenheid geïnstalleerd! Top ervaring dus! Succes Leesmappen
Patrick | CMC Bedrijfsmakelaars
Lees verder
Excellente dienstverlening! ZYNC Laadpalen heeft ons naar volle tevredenheid geadviseerd en heeft vervolgens de laadpalen keurig geplaatst. Daarnaast ontzorgen de werknemers van ZYNC Laadpalen ons maximaal in het onderhoud en beheer. Een incidentele storting wordt direct opgepakt, nog voordat wij merken dat er sprake is van een storing. Van harte aanbevolen!
Dhr Versteeg
Lees verder
Prettig contact, denken goed mee in de juiste oplossing. Daarbij werkt de laadpaal echt naar wens. 10/10 aanrader!
Anton Reijman
Lees verder
Prima ervaring met Zync laadpalen Door Zync laadpalen een Wallbox Copper laten installeren. Communicatie was prima in combinatie met een aantrekkelijke offerte en een snelle en vakkundige installatie. Wij zijn blij met onze laadpaal en de ervaring met Zync.
Eric
Lees verder
Prima service plus oplossing!
Martina Werkhoven
Lees verder
Helemaal tevreden! Prettig kennismakingsbezoek met duidelijke uitleg en ook een duidelijke offerte met aanvullende informatie. Meedenkend in de mogelijkheden m.b.t. de laadpaal en geplande datum van installatie. Helemaal goed dus!
Frank Kleinreesink
Lees verder
Goed advies.. snelle levering.. duidelijke handleiding en montage... En belangrijkste werkt goed in de praktijk
Paul Herings
Lees verder
Belde netjes van te voren dat ze iets later waren. Paal netjes neergezet waar gevraagd en meedenkend of dit idd de beste plaats is. Na afloop kon je amper zien dat de stoep opengebroken was geweest voor de bekabeling. Alles netjes achtergelaten binnen (meterkast) en buiten. Jammer dat de paal niet getest kon worden met de aanwezige apparatuur die de monteur bij zich had dan waren het 5 sterren geweest.
Roy
Lees verder
Prima verlopen. De planning was gauw rond en de werkzaamheden zelf met een halve dag gereed. Prima verlopen.
Jaap van Eerbeek
Lees verder
Enorm fijn geholpen door deze jongens! Netjes kwamen de installateurs binnen het tijdsbestek. Erg duidelijk advies gekregen op voorhand en na de installatie is alles goed uitgelegd. Ik kan Zync laadpalen zeker aanraden! 10/10
Franc Vugts
Lees verder
Laadpaal werkt prima In 1e instantie een goed gesprek over wat mogelijk en verstandig was. De daadwerkelijke plaatsing flexibel opgelost.
Rik Gevers | Gevers IT
Lees verder
Enthousiast bedrijf! Snelle communicatie, korte doorlooptijd van order tot installatie en gewoon erg netjes uitgevoerde werkzaamheden. Bij afwijkingen in specificaties wordt meegedacht en tot een oplossing gekomen. Al met al zeer tevreden met deze enthousiaste club mensen!
HB
Lees verder
positieve ervaring Goed telefonisch bereikbaar, vriendelijk en duidelijk advies, nette installatie
Fam. vdBrink
Lees verder
Super service Duidelijke offerte, heldere afspraken en ook toen er iets niet werkte (door filter) hebben ze er adequaat en goed op gereageerd en het in orde gemaakt
Patrick | Grafipoint
Lees verder
Perfect uitgevoerd, fijne partij! Perfect uitgevoerd. Denken met je mee in oplossingen. Gaan niet voor de snelle manier van installeren maar hoe het 't mooiste en beste uitgevoerd kan worden. Ontzorgt van A tot Z. Goed overleg met de monteur ter plaatse. Echte aanrader om mee samen te werken.
Ineke
Lees verder
De laadpaal was al wat eerder keurig geinstalleerd, daarna is de laadpaal 1 keer ontregeld geweest, ze zijn keurig langs gekomen en het probleem weer opgelost.
R. Jelier
Lees verder
Bij de aanschaf van de laadpaal ben ik duidelijk en snel geholpen. zowel in het advies als in het monteren van de laadpaal. Absoluut een aanrader.
Jurrian Sturm | Strevon
Lees verder
Kennis, snel schakelen en genoeg keuze! Hebben veel kennis, schakelen snel en ruime keuze.
Marco Hoornweg
Lees verder
Zeer professioneel Professionele houding, en de laadpaal was vlot geïnstalleerd. Ook heldere instructies, en hulp bij het installeren van de app. Erg aangenaam, en raad dit dus ook zeker aan!
Erik Kloeze
Lees verder
Goede service van Daan en uitstekende installatie van William. Erg tevreden mee
Nico de Groot
Lees verder
Zeer tevreden over de service en het oplossen van problemen. Er werd steeds snel gereageerd op vragen. Kleine problemen snel opgelost.
Marjolein
Lees verder
Enorm tevreden met dit bedrijf, absolute aanrader! Betrouwbaar en een scherpe prijs na meerdere offertes te hebben opgevraagd kwamen zij als 1 van de goedkoopste eruit! En ze hebben waar gemaakt wat ze aan de voorkant verkondingen!
Kees Hagen
Lees verder
Professionle installatie. Ondanks vakantietijd toch een snelle, kundige en stipte uitvoering van het overeengekomen werk: de aanleg van een wallbox op de afgesproken tijd. De laadpaal functioneert naar tevredenheid
JvdB
Lees verder
Nette prijs, goed advies, goede service en fijn contact.
Marcel
Lees verder
Snel, eerlijk en behulpzaam
Vorige
Volgende

Klanten vertellen.

Michiel & Virginia van Gorkum
Lees verder
Goede service en kwaliteit Goede communicatie met de laadpaal leverancier Zync. De monteurs kwamen kundig en staken kwaliteit in de installatie. Het eindresultaat mag er zijn. Een mooie laadpaal aan de muur. Goed aangesloten. We gaan plezier hebben van de laadpaal.
Jan
Lees verder
Aanrader! Recent met hulp een laadpaal uitgekozen en laten plaatsen door Zync. Dit naar alle tevredenheid, alles volgens afspraak gegaan. Erg tevreden met het eindresultaat, wij raden Zync zeker aan!
Hemmy | De Duikenburg
Lees verder
Snelle offerte, realisatie ook lekker vlot. Alles netjes afgewerkt en mooie producten. Top!
Ted | Roompot de Heihorsten
Lees verder
Alles verliep goed : De voorlichting, de onderhandeling, de uitwerking en afspraken, het plaatsen van de laadpalen en de in werking stelling. Hier krijg je nog het ouderwetse gevoel van een gewaardeerde klant te zijn.
Stefan Hazelhekke
Lees verder
Snel, professioneel en kundig Na prettig mailcontact de bestelling geplaatst. Netjes verpakt ontving ik de bestelde laadpaal. Bij zelf installatie kwamen we er even niet uit, maar we werden keurig geholpen en uiteindelijk was het een simpele instelling die we aan moesten passen. Aanrader om hier te bestellen!
Joost van der Leg
Lees verder
Duidelijk en prettig zaken doen! Duidelijke en fijne site! Daarna goed contact gehad daarom heb ik de laadpaal aangeschaft bij hun. De installatiedatum was gepland, inmiddels is de laadpaal perfect aangesloten. Wij zijn er erg blij mee!
Helena | Dethi Vans
Lees verder
Zync heeft bij ons laadpalen geleverd en geplaatst. De ervaring met zowel Job als Daan zijn als zeer prettig ervaren. Het is een professionele club met kennis van zaken. De lijnen zijn kort en bij vragen zijn ze goed bereikbaar. Een aanrader!
Mariska van Horssen
Lees verder
Erg prettig bedrijf Erg prettig bedrijf, ze komen hun afspraken na en het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Ik zou Zync echt aanraden!
EJ
Lees verder
Prettige ervaring met ZYNC ZYNC legde al mijn vragen rustig en duidelijk uit. De laadpaal is snel geïnstalleerd, de prijs-kwaliteit is goed en alles werkt naar wens!
Gerard | Prima voor elkaar
Lees verder
Prettig bedrijf, erg goed contact gehad. Wij zijn helemaal tevreden met de laadpalen die we hebben gekregen, zo kunnen wij en onze klanten laden op de zaak.
D. Verbeek
Lees verder
Ik raad hun aan Goede prijs! Duidelijke brochure! Werkzaamheden keurig uitgevoerd, ze komen hun afspraken na. De installateur belde nog even voor zijn aankomst. Heel erg tevreden!
J van der Wijk
Lees verder
DOEN!! Goede service, regelmatig contact over uit te voeren werkzaamheden. William, de installateur, gaat altijd een stapje verder. Denkt vooruit en weet wat service is. De 1e laadinstallatie werkte niet goed, lag aan het toestel zelf; wordt goed opgelost. Zeker een aanrader om mee in zee te gaan. Werd ook aanbevolen door de AUDI Dealer Vallei Auto Groep. DOEN!
Gijs van der Schaft
Lees verder
Keurig aangelegd en erg… Keurig aangelegd en erg klantvriendelijk en netjes. Verder nette prijs voor mooie laadpaal compleet op mooie standaard merk ETREL.
Erik Pater
Lees verder
Afspraken nagekomen! Vanaf het eerste moment duidelijke uitleg gekregen en op al mijn vragen werd snel geantwoord. Ook werd er aangeboden om kosteloos de situatie te bekijken thuis en bij ons het werk. Hier hebben we ook gebruik van gemaakt! Het is voor ons een echte aanrader! Vakmensen!!
Sandy
Lees verder
Ze denken mee Ze denken mee, geven goed advies en zijn flexibel. Prijs kwaliteit prima in orde. Daarnaast erg vriendelijk! En laadbox doet het prima, erg blij mee!
Ries van Voorthuijsen
Lees verder
Perfect! Snelle levering en A-kwaliteit product. Dik tevreden!
Mannes Westhuis | BKB Precision
Lees verder
Nette en meedenkende partij Vanaf begin meegedacht over welke laadpalen in onze situatie het beste passen. Een constructieve samen werking met onze huis elektricien en een nette afwerking rondom het gebouw en de laadplekken.
Joep de Laet
Lees verder
Top. Duidelijke offerte, goede prijs, prima afspraken, punctueel afgeleverd en geïnstalleerd.
Marko
Lees verder
Duidelijke cominicatie Duidelijke cominicatie. Verstand van de installatie
Sam
Lees verder
Kundig en betrouwbaar bedrijf Reageren snel op mails en offerte afspraak snel gemaakt. Komen proffesioneel en betrouwbaar over en de eigenaar komt bij de installatie ook zelf langs om te checken of alles naar wens gaat.
Rhijnart Keukens
Lees verder
Fijn bedrijf, goede service Zync is een fijne partij om mee samen te werken, ze hebben bij ons voor de tweede keer laadpalen geplaatst, bij het vorige pand waren we tevreden, nu weer. Denken mee, goede service, korte lijnen, kortom een top bedrijf.
Berrie van de Burgt
Lees verder
Direct juiste contactpersoon en snelle plaatsing Direct juiste contactpersoon. Snel offerte en vooral juiste plaatsing op het afgesproken tijdstip. Dat zijn voor ons de belangrijkste eigenschappen van een goede deal.
W. van Roij
Lees verder
De juiste oplossing voor mijn laadvraagstuk Daan en zijn bedrijf hebben met engelengeduld geholpen om de juiste oplossing te vinden voor mijn laadvraagstuk. De uitvoering was vervolgens zorgvuldig en goed.
Henk
Lees verder
Goede service, zeer nette installatie, goede uitleg en perfecte afterservice.
Henk Jan | Rijksen timmerwerken
Lees verder
Zorgenloos wat een fijne ervaring. vraagt informatie over een laadpaal. krijg gelijk de juiste informatie op gestuurd. na een telefonisch contact een passende offerte. Dan met opdracht wordt montage datum afgestemd en hier wordt ook aangehouden! zeer tevreden Dank jullie wel Job en Daan
Jaap Paret
Lees verder
Levering en montage is netjes en geheel volgens afspraak/wens uitgevoerd.
Richard | Succes Leesmappen
Lees verder
Wij hebben laadpalen aanvraag gedaan bij jullie bedrijf. Dezelfde middag nog een bezoek gehad. En 2 weken later zijn ze naar tevredenheid geïnstalleerd! Top ervaring dus! Succes Leesmappen
Patrick | CMC Bedrijfsmakelaars
Lees verder
Excellente dienstverlening! ZYNC Laadpalen heeft ons naar volle tevredenheid geadviseerd en heeft vervolgens de laadpalen keurig geplaatst. Daarnaast ontzorgen de werknemers van ZYNC Laadpalen ons maximaal in het onderhoud en beheer. Een incidentele storting wordt direct opgepakt, nog voordat wij merken dat er sprake is van een storing. Van harte aanbevolen!
Dhr Versteeg
Lees verder
Prettig contact, denken goed mee in de juiste oplossing. Daarbij werkt de laadpaal echt naar wens. 10/10 aanrader!
Anton Reijman
Lees verder
Prima ervaring met Zync laadpalen Door Zync laadpalen een Wallbox Copper laten installeren. Communicatie was prima in combinatie met een aantrekkelijke offerte en een snelle en vakkundige installatie. Wij zijn blij met onze laadpaal en de ervaring met Zync.
Eric
Lees verder
Prima service plus oplossing!
Martina Werkhoven
Lees verder
Helemaal tevreden! Prettig kennismakingsbezoek met duidelijke uitleg en ook een duidelijke offerte met aanvullende informatie. Meedenkend in de mogelijkheden m.b.t. de laadpaal en geplande datum van installatie. Helemaal goed dus!
Frank Kleinreesink
Lees verder
Goed advies.. snelle levering.. duidelijke handleiding en montage... En belangrijkste werkt goed in de praktijk
Paul Herings
Lees verder
Belde netjes van te voren dat ze iets later waren. Paal netjes neergezet waar gevraagd en meedenkend of dit idd de beste plaats is. Na afloop kon je amper zien dat de stoep opengebroken was geweest voor de bekabeling. Alles netjes achtergelaten binnen (meterkast) en buiten. Jammer dat de paal niet getest kon worden met de aanwezige apparatuur die de monteur bij zich had dan waren het 5 sterren geweest.
Roy
Lees verder
Prima verlopen. De planning was gauw rond en de werkzaamheden zelf met een halve dag gereed. Prima verlopen.
Jaap van Eerbeek
Lees verder
Enorm fijn geholpen door deze jongens! Netjes kwamen de installateurs binnen het tijdsbestek. Erg duidelijk advies gekregen op voorhand en na de installatie is alles goed uitgelegd. Ik kan Zync laadpalen zeker aanraden! 10/10
Franc Vugts
Lees verder
Laadpaal werkt prima In 1e instantie een goed gesprek over wat mogelijk en verstandig was. De daadwerkelijke plaatsing flexibel opgelost.
Rik Gevers | Gevers IT
Lees verder
Enthousiast bedrijf! Snelle communicatie, korte doorlooptijd van order tot installatie en gewoon erg netjes uitgevoerde werkzaamheden. Bij afwijkingen in specificaties wordt meegedacht en tot een oplossing gekomen. Al met al zeer tevreden met deze enthousiaste club mensen!
HB
Lees verder
positieve ervaring Goed telefonisch bereikbaar, vriendelijk en duidelijk advies, nette installatie
Fam. vdBrink
Lees verder
Super service Duidelijke offerte, heldere afspraken en ook toen er iets niet werkte (door filter) hebben ze er adequaat en goed op gereageerd en het in orde gemaakt
Patrick | Grafipoint
Lees verder
Perfect uitgevoerd, fijne partij! Perfect uitgevoerd. Denken met je mee in oplossingen. Gaan niet voor de snelle manier van installeren maar hoe het 't mooiste en beste uitgevoerd kan worden. Ontzorgt van A tot Z. Goed overleg met de monteur ter plaatse. Echte aanrader om mee samen te werken.
Ineke
Lees verder
De laadpaal was al wat eerder keurig geinstalleerd, daarna is de laadpaal 1 keer ontregeld geweest, ze zijn keurig langs gekomen en het probleem weer opgelost.
R. Jelier
Lees verder
Bij de aanschaf van de laadpaal ben ik duidelijk en snel geholpen. zowel in het advies als in het monteren van de laadpaal. Absoluut een aanrader.
Jurrian Sturm | Strevon
Lees verder
Kennis, snel schakelen en genoeg keuze! Hebben veel kennis, schakelen snel en ruime keuze.
Marco Hoornweg
Lees verder
Zeer professioneel Professionele houding, en de laadpaal was vlot geïnstalleerd. Ook heldere instructies, en hulp bij het installeren van de app. Erg aangenaam, en raad dit dus ook zeker aan!
Erik Kloeze
Lees verder
Goede service van Daan en uitstekende installatie van William. Erg tevreden mee
Bas | Tegels in huis
Lees verder
We hebben een laadpaal voor onze klanten besteld bij Zync. Het contact was vanaf het begin duidelijk en helder. De paal werd netjes geplaatst en deed het aanvankelijk goed. Tot op heden veel plezier van. Wij doen liever geen zaken met te grote partijen, daar ben je al snel een nummer. Bij Zync hebben wij echt het gevoel gehad dat wij op de eerste plek stonden. Een aanrader voor mensen/bedrijven die nog een laadpaal nodig hebben.
Nico de Groot
Lees verder
Zeer tevreden over de service en het oplossen van problemen. Er werd steeds snel gereageerd op vragen. Kleine problemen snel opgelost.
Marjolein
Lees verder
Enorm tevreden met dit bedrijf, absolute aanrader! Betrouwbaar en een scherpe prijs na meerdere offertes te hebben opgevraagd kwamen zij als 1 van de goedkoopste eruit! En ze hebben waar gemaakt wat ze aan de voorkant verkondingen!
Kees Hagen
Lees verder
Professionle installatie. Ondanks vakantietijd toch een snelle, kundige en stipte uitvoering van het overeengekomen werk: de aanleg van een wallbox op de afgesproken tijd. De laadpaal functioneert naar tevredenheid
JvdB
Lees verder
Nette prijs, goed advies, goede service en fijn contact.
Marcel
Lees verder
Snel, eerlijk en behulpzaam
Vorige
Volgende