ClickCease

( 4,8/5 )

Laat ZYNC Laadpalen de installatie uitvoeren.

Onze professionele installatie zorgt er namelijk voor dat de laadpaal correct en veilig wordt aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Ook geven wij advies over de meest ideale locatie en het type laadpaal dat het beste bij jouw behoeften past. De installatieservice van ZYNC Laadpalen minimaliseert ook het risico op storingen en verlengt de levensduur van de laadpaal, waardoor je langdurig probleemloos kunt genieten van elektrisch laden!

Installatie laadpaal VvE

Iedere situatie is anders.

Omdat iedere situatie anders is en de wensen van iedere klant ook kunnen verschillen, denken wij graag mee over de installatie. Zo geven wij graag advies over de groepenkast en alle belangrijke aspecten die daar bij horen. Om uiteindelijk de gehele installatie van jouw laadpaal met onze eigen installatieteam uit te voeren.

Alle diensten bij één partij? Bij ons wel!

Ben je overtuigd van de mogelijkheden die ZYNC jou biedt? Dan gaan we over tot het inplannen en uitvoeren van de installatie! Dit doen wij met een team ervaren installateurs, in sommige gevallen zijn er graaf en straatwerkzaamheden nodig. Ook hiervoor steekt ons team graag de handen uit de mouwen. Na de installatie wordt alles goed uitgelegd en toegelicht, zodat jij eenvoudig de touwtjes in handen hebt.

installatie

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik de juiste locatie voor de installatie van mijn laadpaal?

Bij het kiezen van de locatie voor de laadpaal is het belangrijk om rekening te houden met de afstand tot de elektriciteitsaansluiting en de toegankelijkheid voor de elektrische auto. Zorg ervoor dat de laadpaal op een veilige en gemakkelijk bereikbare plek wordt geplaatst.

Kan ik zelf een laadpaal installeren of moet ik een professional inschakelen?

Het wordt sterk aanbevolen om een erkende installateur in te schakelen. Onze professionele installateurs zorgen voor de juiste aansluiting op het elektriciteitsnet, die voldoen aan de veiligheidsnormen wat het risico op storingen of problemen veel kleiner maakt.

Ik heb een 1 fase groepenkast aansluiting, is dit voldoende?

Voor het opladen van de meeste elektrische of hybride auto’s is een 1 fase groepenkast doorgaans voldoende. Rijd je dagelijks veel, dan is het fijn om sneller te kunnen laden.

Om naar een 3 fase aansluiting te gaan dient er een verzwaring plaats te vinden door de netbeheerder (Liander, Enexis etc.).
Voordat deze netbeheerder langs kan komen zal er een 4 polige hoofdschakelaar geplaatst dienen te worden. Uiteraard voeren wij deze werkzaamheden ook graag voor je uit, en dit kan daarom meegenomen worden in de offerte om een totaalprijs te krijgen.

Mocht je er voor kiezen om nu nog op de 1 fase aansluiting te gaan laden, dan is dat geen probleem. Wij trekken alvast een voedingskabel richting het laadpunt voor een 3 fase aansluiting. Dit zodat wanneer een verzwaring heeft plaatsgevonden er alleen aanpassingen gedaan dienen te worden in de meterkast.

Hoe kan ik de laadsnelheid van mijn laadpaal optimaliseren?

De laadsnelheid hangt af van verschillende factoren, waaronder de capaciteit van de laadpaal en het voertuig. Zorg ervoor dat de laadpaal geschikt is voor het vermogen van jouw elektrische auto en overweeg het gebruik van een laadkabel met voldoende capaciteit om de laadsnelheid te optimaliseren.

Op welke termijn kan de laadpaal geinstalleerd worden?

Dit kan al op korte termijn, denk hierbij aan 2 weken. Mocht de klus geen haast hebben zullen we de klus meenemen in de normale planning en zal het gemiddeld 4 weken duren. Sneller is dus uiteraard mogelijk.

Wat zijn de geschatte kosten voor het installeren van een laadpaal thuis?

De kosten voor de installatie van een laadpaal hangen af van verschillende factoren, waaronder de afstand tot de elektriciteitsaansluiting, eventuele aanpassingen aan de elektrische installatie, en de geselecteerde laadpaal. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €335 en €795, inclusief arbeid en materiaal. Dit kan ook goedkoper of duurder zijn afhankelijk van of er gegraven dient te worden of dat de voorrijkosten hoger uitvallen i.v.m. de afstand.

Jouw laadpaal is gebruiksklaar in slechts 4 stappen!

Gratis adviesgesprek

Welke laadoplossing het beste past bij jouw situatie? ZYNC Laadpalen helpt je!

Vrijblijvend voorstel

Jouw wensen worden in een scherp voorstel aangeboden. En dat geheel vrijblijvend.

Vakkundige installatie

Onze vakkundige installateurs realiseren een veilige en betrouwbare aansluiting!

Heldere uitleg en klaar!

Na installatie geven we een heldere uitleg en zorgen we ervoor dat jij jouw voertuig zorgeloos kunt opladen!

ZYNC Keuzehulp

Waar wil je de laadpaal installeren?

Thuis

Bedrijf

Beide

Advies van ZYNC is gratis!

Ons enthousiaste team staat klaar om je alles te vertellen over onze zakelijke en particuliere laadoplossingen. Of je nu een bedrijf runt of gewoon thuis wilt genieten van elektrisch laden, wij hebben de perfecte laadpaal voor jou. Bel ons vandaag nog en zet de eerste stap naar een groenere en duurzamere toekomst!