ClickCease

( 4,8/5 )

Kom in contact!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij van ZYNC Laadpalen staan uiteraard graag voor je klaar. Dit doen wij door telefonisch, per mail en via de chat beschikbaar voor jou te zijn. Ook kan je eenvoudig een bericht achterlaten, dan zullen wij dit uiteraard zo snel als mogelijk behandelen.

Kom in contact

We reageren zo snel mogelijk!

Veelgestelde vragen

Wij doen ons best om zo snel mogelijk een reactie te geven op het ingevoerde contactformulier. Meestal is dit al binnen 1 werkdag. Mocht je liever direct antwoord hebben op de vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op, zodat één van onze medewerkers je direct verder kan helpen.

Wij zijn iedere maandag tot vrijdag bereikbaar van 08.30u tot 17.30u. Ons team staat graag voor je klaar om via de telefoon (085-0608804), per mail (info@zynclaadpalen.nl) of via de chat rechtsonder in de pagina te helpen met jouw vragen.

Geen bedrijf of woning is gelijk. Er moet o.a. gekeken worden naar de locatie, meter en groepenkast en de overige werkzaamheden om te bepalen welke maatregelen getroffen moeten worden om de installatie uit te kunnen voeren. De installatie hiervan is op korte termijn te realiseren, in veel gevallen al binnen 2 weken.

Het opladen van een elektrische auto met een slim laadstation en zonnepanelen is eenvoudig. De slimme laadpaal bewaakt het huidige energieverbruik en selecteert het beste doel voor het geproduceerde vermogen. Als het totale energieverbruik van de woning lager is dan de opbrengst van je zonnepanelen, wordt het extra vermogen gebruikt om de auto accu op te laden. Maar is de accu van de auto al vol? Dan wordt de energie teruggeleverd aan het net en kun je gebruik maken van de salderingsregeling. Lees hier meer over het laden met zonnepanelen en de salderingsregeling.

Onze service omvat: persoonlijk advies, de aankoop en levering van de laadpaal, de installatie van laadpalen, support om eventuele problemen op te lossen en vragen te beantwoorden en optioneel periodiek onderhoud voor optimale functionering. Voor alles wat jij nodig hebt rondom laadpalen, ben je bij ons aan het juiste adres!

Load balancing is de techniek waarbij stroom verdeeld wordt over het netwerk van je huis of bedrijf. Omdat een laadpaal veel stroom vraagt, is het voornaamste doel van een load balancer het voorkomen van overbelasting. De load balancer zoekt constant naar een balans tussen het verbruik van elektriciteit door de verschillende apparaten in je huishouden/bedrijf. Omdat er maar een beperkt beschikbaar vermogen is, verdeelt load balancing de stroom en wordt overbelasting voorkomen.