ClickCease

( 4,8/5 )

Laadkabel auto

Laadkabel voor jouw auto

Ben je op zoek naar de ideale laadkabel voor je elektrische auto? Zoek niet verder! Ontdek het gemak van snel en efficiënt opladen met onze hoogwaardige laadkabels die perfect zijn afgestemd op jouw elektrisch voertuig.

Welke laadkabel heb ik nodig?

Om de juiste laadkabel voor jouw elektrische auto te bepalen, zijn er een paar belangrijke factoren om rekening mee te houden. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

  • Ken het type laadpoort van je auto
  • Controleer het laadvermogen van je Auto
  • Bepaal de afstand van het laadpunt naar je auto
Laadkabel auto

Voor iedere auto een geschikte laadkabel

Ben jij op zoek naar een laadkabel voor jouw auto? ZYNC verkoopt diverse uitvoeringen, verschillende ampères en verschillende lengtes. Uiteraard wordt de laadkabel gratis bij jou thuis bezorgd. Wanneer je laadkabels wilt met langere lengte dan hebben we daarvoor ook de geschikte laadkabels. De lengtes van de lange laadkabels zijn: 2 meter – 4 meter – 6 meter – 8 meter – 10 meter – 15 meter – 20 meter en 25 meter. Zo is er altijd een formaat dat past bij jouw situatie.

Voor iedere auto een geschikte laadkabel

Ben jij op zoek naar een laadkabel voor jouw auto? ZYNC verkoopt diverse uitvoeringen, verschillende ampères en verschillende lengtes. Uiteraard wordt de laadkabel gratis bij jou thuis bezorgd. Wanneer je laadkabels wilt met langere lengte dan hebben we daarvoor ook de geschikte laadkabels. De lengtes van de lange laadkabels zijn: 2 meter – 4 meter – 6 meter – 8 meter – 10 meter – 15 meter – 20 meter en 25 meter. Zo is er altijd een formaat dat past bij jouw situatie.

Bestel nu en laad zorgeloos op!

Kies voor gemak, snelheid en betrouwbaarheid bij het opladen van je elektrische auto. Bestel vandaag nog jouw ideale laadkabel en geniet van onbezorgd elektrisch rijden. Wij staan klaar om je de beste laadoplossingen te bieden, zodat jij altijd klaar bent voor de weg. Laad slim, laad snel, laad met vertrouwen!

2 t/m 25 meter laadkabels
Voor iedere auto een laadkabel
Vaak al de volgende dag in huis

Veelgestelde vragen

Normaal wordt de zending met de laadkabel voor jouw binnen 1-3 werkdagen aangeboden door de bezorgdienst. Houdt er rekening mee dat er rondom de feestdagen een langere levertijd gehanteerd wordt. Bekijk laadkabels

Let hierbij op 3 punten:

Type elektrische auto:

Type 1 wordt vaak gebruikt in Noord-Amerika, terwijl Type 2 in Europa gangbaar is. Controleer het aansluitsysteem van je auto en kies een laadkabel die hierbij past.
Laadkabel type 2 of Type 1? - De verschillen | 50five

Laadvermogen van de auto:

Sommige auto’s ondersteunen hogere laadvermogens dan andere. Zorg ervoor dat de laadkabel 3 Fase 32A (22kW) die je kiest compatibel is met het maximale laadvermogen van jouw auto.

Lengte van de laadkabel:

Kies een laadkabel 3 Fase 32A (22kW) met een lengte die praktisch is voor jouw situatie. Als je bijvoorbeeld verder van het laadpunt staat, heb je mogelijk een langere kabel nodig.

Ja, zolang de laadkabel compatibel is met de aansluiting en het laadvermogen van je auto, kun je een laadkabel van een ander merk gebruiken. De laadkabels van ZYNC zijn uitstekend te compatibel met alle automerken die een type 2 aansluiting aanbieden.

De lengte van een laadkabel 3 Fase 32A (22kW) voor een elektrische auto hangt af van jouw behoeften. Voor openbaar en thuis laden is het belangrijk dat de kabel lang genoeg is om de afstand tussen de laadpaal en de plek waar de auto staat te overbruggen. De meeste situaties hebben aan 4 t/m 8 meter voldoende. Uiteraard kan er bij ons besteld worden tot de 25 meter.

ZYNC verkoopt en levert laadkabels voor elektrische auto’s.

Onze laadkabels worden door heel Nederland bezorgd om iedere auto te kunnen opladen.

ZYNC Laadpalen verkoopt uitsluitend 1e keus laadkabel auto in diverse afmetingen en uitvoeringen. Hierdoor bieden wij je graag de hoogste kwaliteit die laadkabel kan hebben aan; Ons personeel adviseert je graag bij jouw keuze en kan je gericht advies geven. Ben je woonachtig in Nederland en op zoek naar dé juiste partij voor laadkabels tegen een eerlijke prijs? Klik dan voor meer informatie op de onderstaande link en bestel ze eenvoudig online.

Op zoek naar een betaalbare laadkabel voor jouw auto?

Ben jij op zoek naar een laadkabel voor jouw auto? ZYNC verkoopt diverse uitvoeringen, verschillende ampères en verschillende lengtes. Uiteraard wordt de laadkabel gratis bij jou thuis bezorgd. Wanneer je laadkabels wilt met langere lengte dan hebben we daarvoor ook de geschikte laadkabels. De lengtes van de lange laadkabels zijn: 2 meter – 4 meter – 6 meter – 8 meter – 10 meter – 15 meter – 20 meter en 25 meter. Zo is er altijd een formaat dat past bij jouw situatie. Sommige klanten gebruiken de lange laadkabel om de laadpaal niet helemaal voorin de tuin te hoeven plaatsen. Dit omdat de lange laadkabel deze afstand zelf kan overbruggen. Wellicht is dit ook handig voor jouw situatie.

Snelle levering en support bij het bestellen van een laadkabel

Wij begrijpen dat je jouw laadkabel het liefst zo snel mogelijk in huis hebt. Als wij het product op voorraad hebben leveren wij bestellingen zeer snel al afleveren bij jou thuis of op de zaak. Heb je moeite om het juiste product te vinden, neem dan contact op met onze klantenservice. Tussen 08:00 en 18:00 uur is er altijd iemand bereikbaar van ZYNC om jouw vraag te beantwoorden of advies te geven.

Contact

Mochten er nog vragen zijn over de laadkabels, of kom je er niet helemaal uit? Neem dan eenvoudig contact met ons via onze contactgegevens.